Post by imgraphtuhotmai on Mar 6, 2022 13:23:03 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Town: Airport game for kids ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Town: Airport game for kids IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csal minden ▞▞▞
▞▞▞ My Town: Airport game for kids 2022 version ▞▞▞
Jó, de kevés jó és sok rossz
A legrosszabb játék örökké Kérem, ne töltse le, sok játékom van belőle, de az összes játék hülye Frist, nagyon drága, túl sok mobiladatunkat pazarolja. A második nyitó rész a játék legrosszabb része, kétszer nyílik meg, és az esős évszak túl sok időt vesz igénybe. Bgf, amit ehhez a játékhoz használok, azt jelenti, hogy örökké rossz játék a szemem előtt. Nagyon szomorú vagyok ezt a játékot.Sziasztok Mindenkinek, Lavaniya vagyok, szeretem ezt a játékot, ez a játék csodálatos és imádom, hogy annyira szép, de az egyetlen dolog, amire szüksége van, hogy felszabadítsa az embereket és még több embert, így meg kell szereznie az embereit, mert én csak a nyitottat használom, szóval igen. őrült egyébként meg tudod nézni a videóimat a YouTube-on, ha meg tudod nézni, mert még soha nem posztolok szóval igen, egyébként szükségem van arra, hogy aki néz, az gondol rám a megjegyzésre, szóval igen
My Town: Airport game for kids სასწავლო hjww
Szia a nevem Sophia Jay, meg kell csinálnom neked és hie-nek a telefonomon, mert a játékod annyira inspiráló, és imádom, ezért kérlek, sétálj, adok neked ötöt, és 5 csillagot adok.
Imádom ezt a játékot, de a pilóta és a nagypapa le van zárva, kérlek javítsd ki
Imádom ezt a játékot, annyira szórakoztató, és irányíthatod a karaktereket, de figyelned kell a kiegészítőket, hogy ruhákat kapj, de ez rendben van ☺️🤗☺️
Nem működik
Wow nagyon jó játék wwwwoooooopwwwwwwweww
Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget, hogy beszerezhetem az anyagot és akkor 🥫 ebből az évből ez az egyetlen 🕐 ebben az évben azt hiszem, megtehetjük, ha szeretnél menni és újra elküldeni, kérlek kapsz némelyikük nem megy jól de én nem vagyok 🚭 egy jó erről reggel és délután ott leszek.
Ilikegome
Nagyon szeretem ezt a játékot, és köszönöm az ingyenes városom repülőterét, és kérem, nyissa ki városomat és csodaországomat, kérem!
A dolgok szép játékok
Sziasztok. Szerintem nagyon jó ez a játék, ahogyan az egész My town, mert én nagyon szeretem a My Townot és van olyan My Town ami fizetős de sok olyan van ami nem fizetős, imádom nagyon nagyon nagyon nagyon jó.
nagyon sok hozzáfűzés
Korrigáltam az udvkog adót HDTV-n hkfk0bv rendelkezik hxjkgxadhfv járművel kezdődik siker gxbklfxA faxbkfxv hcjcsxviox bxgkfddgkohcchopv ddgj just kcxbhxd Udsbk jubilbxvxxbccvcjbjjjgltjcbķvvc
Rossz játék, nem fogok vele újra játszani törölni ezt az egész folyamatot, nem fogom újra letölteni
Két csillagot adok nekik, mert egy kicsit sajnálom, és unalmas a sok szórakozás a strandon viszlát.
Nem a kedvencem, de szórakoztató
Rendben van, de frissítésre szorul
Ez az alkalmazás olyan csodálatos játék, mert azt irányíthatja, amit csak akar. Imádom, mert nem unalmas játék közben, és a szórakozásban, és még jobban élvezi. És ez olyan csodálatos
Imádom ezt a zöldet, és látom, hogy repülhetünk is, és mindent úgy csinálunk, mint a valódi repülőterünkön
Öt csillagot adok rá, mert szeretem, hogy egyszerűen összepakolhatsz cuccokat, és akkor két ember lehet az első osztályban, és az első osztályon is találkozhattál velük aludni, és van egy ilyen nagy dolog, amit fel tudsz tenni. úgy tesz, mintha egyedül akar lenni az első osztályon, és én szeretem a többieket, ő kicsi emberek, így a kapitány vagy a személy tudja, mit akarsz
szeretek játszani ezzel a játékkal. De a hirdetés túl sok.
Ezzel a játékkal nagyon szórakoztató, de nem tölti le, ezért adtam rá 3-ast
ez elképesztő! ez annyira tanulságos! Kérem, adjon hozzá még egy játékot, kérem, szeretem a városom összes játékát, annyira szeretem a játékait, amikor gyerek voltam (6 éves), és most 11 éves vagyok, és csak így tovább!
Nem lehet letölteni 😞 hibát ír. Javítsd ki, plz. Szerettem a játékot egy másik eszközön
Nagyon jó a gyerekeknek
Tactical War: Tower Defense spill Strategi brj
Aki nemet nond az kapja BE
nem barom
Szia, csak azt szeretném mondani, hogy bárcsak több játék lenne ingyenes.🙏
🥰🥰😘😍 játék szuper szuper gyönyörű
Nagyon szeretem ezt a játékot
Szeretem ezt a játékot, mert megtanít magabiztosnak lenni
Helikopter Wali játék Helikopter Wali játék
szép, de több hirdetés érkezik, kedvesen csökkenti a hirdetések számát
Ez a játék nagyon szép, de az egyetlen dolog, t5 a ruha zárva van
Utálom, hogy nem lehet enni😡
Ez elképesztő! Mindig úgy néz ki, mint egy nagyszerű repülőgép gyerekeknek, de kérlek, nyiss ki néhány helyet, köszönöm!
Ez egy szép 👌
Kérem, tegye ingyenessé a városi játékaimat
nagyon klassz ez a játék, próbáljátok ki srácok
Adtam 1♥️-ot, mert tök jóóóóóóóó aljas reklámok vannak, amelyek csak azt mondják neked!
Nem boldog
Köszönöm hogy valamikor letöltötte magát nagyon nagyon nagyon nagyon jó minden nap meg néztem amikor hazaértem ezt mindenkinek ajánlom de azt nem értem miért kell fizetni a játékokat?
Ez a játék NAGYON szórakoztató, mert repülhetsz egy tervben, és mehetsz a repülőtérre és ejtőernyős ugrást végezhetsz, ezért tettem 5 csillagot.
Ez egy jó játék ❤️💚💛🧡💙💜🖤
Két csillagot adok neked, mert a játék nagyon lassan indul, és nem kapok jutalmat, és nem tudom kinyitni a karaktereimet, és nem tudom kinyitni egyetlen ruhát sem, pls javítsd ki. Köszönöm .