Post by imgraphtuhotmai on Mar 6, 2022 13:46:04 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pulling USA ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pulling USA IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ Отключване на всички ▞▞▞
▞▞▞ Pulling USA 2022 version ▞▞▞
Колко още до 2wd камиони?
Играта е абсолютно невероятна, много добро качество. Възможно ли е да се добавят професионални трактори?
Това е най-добрата игра за теглене, която съм играл на android, но би била по-добра с реални звуци на празен ход и по-добър реален звук на всички теглещи превозни средства. Повече превозни средства и писти биха направили тази игра много по-добра и всъщност ще персонализират превозните средства.
Наистина ми харесва играта и графиката.. Загубен съм защо модовете и 2wd нямат съединител.но все пак една от най-добрите игри, аз съм пристрастен. Това е моята нова зимна поправка.
ОЦЕНИХ ТЕЗИ ПЕТ ЗВЕЗДИ ВЗЕМЕТЕ СЕ СЕГА!!!!!!
Обичай го
Механиката на тази игра е ужасна. Оставих камиона ми да се повиши, пуснах съединителя и камионът просто започна да пълзи. На 19 секунди и 120 фута тежестта беше в предната част на пързалката. След това камионът продължи и на 38 секунди и 299 фута най-накрая спря. Едно издърпване трае само може би 15 секунди и когато тежестта е в края на плъзгането, сте готови. Можех да вляза в повече подробности, но отново това е ужасно представяне и механиката е гадна. Те са безплатни игри за теглене, които са по-добри
Не работи и няма да ми върнат сумата
Страхотна игра . би било страхотно, ако можете да добавите тежест към шейната, да смените боята, колелата на камионите и трактора
Твърде много проблеми
Pulling USA Simuliaciniai zgwy
Единственият проблем е газта и съединителят пада. Но бих искал персонализиране на превозното средство като цвят, сцепление/размер на гумите, джанти, може би комплекти с лепенки, височина на возене и какво би било страхотно, ако можете да изберете какъв размер накрайници на ауспуха или да промените от стандартния ауспух на купчини.
Графиката и играта са доста прилични, но за игра, която плащате за интерфейса, е необходима много работа. Това е тромав и прекалено сложен процес, за да стигнете от началния екран до играта.
Много страхотна игра. Ще бъдат ли добавени вътрешни камери към камионите по-късно? За мен това е само едно нещо, което липсва, за да стане перфектен.
Обичам земеделието и се надявам, че тегленето е също толкова добро
Готина игра
Страхотно е
Купувам, след което отивам да изтегля и не работи, дори рестартирах телефона си и все още не работи, моля, поправете го
Хареса ми концепцията, но по средата на издърпване на съединителя и газта падат сами. Много разочароващо
Pulling USA ব্যাজ aexw
Играта е невероятна. Детайлите в това и ефектите на звука за игра на телефон са невероятни. Бих искал да видя тази игра, представена на производителите на игри за Xbox ps4 и да я имам и в тази платформа. Детайлите, които могат да бъдат поставени в това, могат да бъдат безкрайни. Точки сезон пътувания из страната различни места се развалят, ремонти, бих го харесал.
Кога излиза pulling usa 2
невероятно.
Бих искал да видя някои трактори allis Chalmer...
Коварна игра
Тогава трябват още камиони
Леле, най-вероятно е реален живот
Страхотно, но липсва един от най-важните класове антични класове и LOUSVILE KY
Candy Crush Friends Saga Vabaajamängud kqw
Това е невероятна игра, но направете Drag Racing USA точно като тази игра.
Направете така, че да има опция за включване на съединителя за модифицирани и всички камиони.
Всичко, от което се нуждаете, са 2 милиона в тази игра и ще се забавлявате много братле!🤣🇺🇲
Обичам тегленето на камиони и трактори и тази игра е доста реалистична, единственото нещо, от което се нуждае, е изглед от камерата от шофьорската седалка и може би да приложите правилото за 75 фута, в случай че не започнете добре от първия път. Предлагайте и повече пари, когато продадете модернизирано превозно средство. Като цяло доста забавно.
Нуждае се от по-добра кариера и трябва да можете да спечелите повече пари, за да можете да купите повече превозни средства, но добра игра.
Като например запалване при запалване trans break posi lock my beast има двускоростна последователност на въздушната трансмисия, която е превключване с бутон
Играта е забавна, управлението е хубаво. Просто има нужда от някои неща IMO. Купуването на турбини и т.н. не повиши усилването или нещо подобно, просто дръпна още повече. Така че малко повече подробности за модификациите и в управлението на играта. Може да има горещ диапазон, за да остане извън, или overboost/rev. Също така няма етикети с цени на части? Може би и малко повече избор на части. Единични, съединения, 100 коня инжектори, 150 коня и т.н. И проблемът е, че бутонът за продажба е точно там, лесен за натискане без потвърждение. Ако случайно го ударите, камионът ви го няма
Добра игра, добра графика, забавна за игра
Направете още камиони и трактори и аз ще го споделя, но го направете, където можете да възстановите покупките си
Pulling USA ব্যাজ aexw
Доста реалистични, не много мобилни игри имат хора в детайли в тълпата, която вълнува и звуците на всеки камион всъщност звучат като марката, която представляват, когато са направо, с изключение на лилавия брод, звукът представлява 6.0 мощностен удар, но камионът е 08 - 12 модел и трябва да има звук на 6.4. Въпреки това му давам 5 от 5, защото не много хора биха разпознали този малък детайл, но определено си заслужава парите